Hi,

Ik ben Ingeborg en 32 jaar. Samen met mijn vriend Jurgen en onze zoon Quinn (2jr) wonen wij alweer 7 jaar in Leidsche Rijn, bij Utrecht. Sinds juni 2018 ben ik me gaan richten op het ondernemerschap en de fotografie. Eerder ben ik altijd werkzaam geweest in de zorg, met name de apotheek en het ziekenhuis. Het helpen van mensen en de persoonlijke aandacht geven i.c.m. geneesmiddelenadvies heeft mij van jongs af aan geboeid. De fotografie heeft mij het roer doen omgooien, hieronder vertel ik je graag meer.

Wat betekent fotografie voor mij?
Fotograferen is als leven vanuit mijn hart: open staan voor wat er langskomt en het koesteren van momenten die voor mij van betekenis zijn. Als ik mijn camera vasthoud dan kijk ik anders en zie ik veel meer wat er werkelijk is. Het maakt me heel bewust van allerlei details en welke boodschap ik wil vertellen met mijn foto.

Mijn boodschap ligt in een hele persoonlijke aard: doe wat je gelukkig maakt!
Ik weet wat het is om te leven binnen kaders en hoe het hoort. Inmiddels heb ik al meerdere malen mogen ervaren wat het met me doet om te voelen met mijn hart en mijn keuzes daarop te baseren. Daarmee dus meer mijn hart te volgen. Daar ben ik zo enthousiast van, dat ik hoop een ander te inspireren met mijn verhaal. Ik voel me namelijk véél gelukkiger en leef veel intenser.

Wat vind ik belangrijk?
Persoonlijke ontwikkeling!
Ik leer graag van anderen, dus stel ik graag vragen hoe je over iets denkt, wat het met je doet, wat je wilt bereiken. Thuis praat ik hier ook regelmatig over met mijn vriend. Dat schept een hechte band! Iets wat ik heel fijn vind, juist met de mensen om mij heen.

Passie voor reizen
Een andere passie van mij is reizen. In mijn jonge leven tot nu toe heb ik een paar mooie reizen mogen maken. Samen met Jurgen ben ik naar Canada geweest in 2014 voor een week of zes, met een gehuurde camper. Daarna hebben we Costa Rica bezocht, ook super qua natuur en dieren.
In 2016 ben ik (destijds zwanger) zelfstandig gaan backpacken in Thailand. Een avontuur dat ik niet had willen missen. Daar heb ik 5,5 week rondgereisd, waarvan 2 weken vrijwilligerswerk in Chiang Mai bij een kindertehuis. De cultuur, de fotografie toepassen daar en echt je eigen pad volgen vond ik een geweldige belevenis.

Ons avontuur  
Ons plan voor februari 2020 is om voor een half jaar richting Spanje / Portugal te vertrekken met onze verbouwde camper. 
Afgelopen zomer (augustus) hebben we al een beetje mogen proeven aan rond reizen in Nederland.
Eerder schreef ik hier al een blog over.
De verbeteringen aan de camper zijn we op dit moment aan het voltooien, net als ons huis gereedmaken voor de verhuur.
We zijn heel benieuwd of deze reis van 6 maanden ons brengt wat ons gelukkig maakt.
Is het iets voor nog een keer of voor langere tijd? We gaan het meemaken!
Ik schrijf daar over via het kopje 'Travels'.
Ook het fotograferen van families en/of koppels  op locatie daar, staat op de planning en lijkt me ontzettend gaaf om te doen. 

Nu heb je een beetje idee wie ik ben en wat mij bezighoudt. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal!
Het lijkt me leuk je binnenkort te mogen ontmoeten.

Groetjes, Ingeborg


Nog een paar weetjes over mij:

 • Ik ben gek op honden, weet niet waarom maar ik vind ze geweldig.
 • Lekker eten, maar ook koken doe ik graag.
 • Sushi vind ik heerlijk.
 • Spannende actiefilms en CSI is wel besteed aan mij.
 • Een eigen moestuin vind ik super leuk.
 • Ik draag mijn zoontje geregeld in een geweven doek en ben ook draagconsulent.
 • Muziek, van dance tot 80/90’s is van levensbelang voor mij.
 • Van tijd tot tijd een gek dansje doen of meezingen, hoort daar vanzelfsprekend bij.
 • Ik kom graag in het bos.
 • Sauna en de schoonheidsspecialiste kan ik ook erg waarderen.
 • Ik knuffel mijn zoontje graag, omdat ik knettergek op hem ben.