Werkwijze

Een fotoshoot is een momentopname waarbij plezier maken met elkaar centraal staat. 
De verbinding en interactie vastleggen en daarbij op je gemak voelen zijn belangrijke factoren waar ik mee werk.
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om met plezier op de foto te gaan. Daarom besteed ik daar extra aandacht aan.

Aanvraag en boeken
Wanneer ik je bericht ontvang neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Hierin vraag ik naar welke shoot je voorkeur uit gaat en welke wensen je hebt t.a.v. de foto's. Er is veel mogelijk! Denk aan bijv. de locatie waar je iets mee hebt of een sieraad of muziekinstrument die je wilt gebruiken. Of met de hond op de foto, etc. We stemmen een datum en tijdstip af en na ontvangst van je betaling zet ik deze definitief vast in mijn agenda. Zo weet je dat jouw fotosessie in de planning staat op de afgesproken dag en tijd.

Jouw leren kennen
De aanloop van jouw fotoshoot begint al bij de voorbereiding. Ik stuur je een digitale vragenlijst toe, waarin ik je alvast beter leer kennen.
Denk hierbij aan je persoonlijke interesses, hoe ken je je partner?, wat doe je graag als gezin? etc etc. Hoe meer details je geeft, hoe meer elementen ik in de fotoshoot kan verwerken zodat deze persoonlijker wordt. 

Voorbereiding op de shoot
Na ontvangst van de vragenlijst ga ik aan de slag met het voorbereiden van de fotosessie.
Een week van te voren stuur ik je een mailtje t.a.v. het weer met een reminder van de datum en tijdstip waarop we elkaar ontmoeten.
Ook ontvang je een kledingadvies waarmee je nog mooier op de foto uitkomt. 

Tijdens de fotosessie
Geef ik je alle tijd en ruimte om op je gemak te komen. Een combinatie van vragen en spel wissel ik af en juist die combinatie is zo leuk, want je hebt vaak niet eens in de gaten dat we al begonnen zijn. Je hoeft bij mij niet te poseren, liever niet zelfs. 
Af en toe geef ik een aanwijzing, maar bij mij zijn ongeposeerde foto's het voornaamst. 
Ik heb alle aandacht voor jouw, je gezin en geliefden. Ook als kinderen even geen zin hebben om mee te doen, weet ik hier een draai aan te geven. Dus geniet vooral van de qualitytime met elkaar, dan vang ik 'de momenten' door deze vast te leggen met mijn camera.

Ontvangst foto's
Je ontvangt van mij in de eerste week na de shoot een preview met een aantal foto's, om alvast te kunnen nagenieten van de shoot.
Binnen 14 dagen na de fotoshoot ontvang je van mij een persoonlijke link naar je pagina, waarop je alle foto's kan bekijken.
Je keuze ontvang ik graag van je, waarop ik deze digitaal naar je verzend.

Je mening delen
Met het versturen van de foto's vraag ik je, wanneer je tevreden bent over de fotosessie en de foto's, of je je mening zou willen delen op mijn website en facebookpagina. Om zoveel mogelijk mensen kennis met mijn fotografie te laten maken, zijn recensies heel waardevol voor mij en mijn naamsbekendheid. Wil jij me helpen groeien met mijn bedrijf? Ik ben je heel erg dankbaar. Geef je ervaring door! 

Nabestellen
Wil je graag een vergroting van een foto laten drukken bij een professionele drukkerij? Dat kan! 
Ook extra digitale foto's afnemen tegen meerprijs is mogelijk.
Daarnaast denk ik graag met je mee over het maken van een album. Hierbij kun je tot 2x een verandering doorgeven in het ontwerp.
Voor een nabestelling maak ik een aparte factuur aan. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling verwerkt. Aansluitend laat ik je weten wanneer je je bestelling thuis kan verwachten.